Het bedrijf.

Althea Products is in 1992 opgericht door Henk Altena. Henk is destijds gestart met kleine opdrachten op het gebied van PVC materiaal. Dit deed hij op een, door zichzelf, gereviseerde lasmachine. De eerste opdrachten bestonden uit het ‘lassen’ van aankleedkussens voor baby’s. Al snel groeiden de opdrachten op allerlei gebied.

Inmiddels is zijn bedrijf Althea Products uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in hoogfrequent laswerk met een grote diversiteit aan producten.

Door slimme en innovatieve digitale producten realiseert het bedrijf een efficiënte bedrijfsvoering en kunnen ze tegen zeer scherpe prijzen leveren, de kwaliteit van de graszoden staan daarbij centraal. 

Automatisch orders verwerken.

Orders die via de telefoon of email binnen kwamen werden handmatig verwerkt in een excelsheet, die vervolgens met knip en plakwerk over werd genomen om in het planningssysteem te verwerken. Met een groeiende organisatie was deze werkwijze niet langer houdbaar voor de backoffice. 

Wij hebben een webapplicatie ontwikkeld die alle binnenkomende orders per mail automatisch verwerk in de planning, zodat de orders in productie kunnen worden genomen.

Resultaat
540 uur per jaar bespaard aan tijd, meer werkgeluk door het elimineren van herhaaldelijke taken en meer ruimte om de productie op te schalen.

 

Expertises.
nl_NLDutch