Het bedrijf.

EEGA Plus leert werken naar vermogen. Het bedrijf biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiding naar een betaalde baan. Je kunt EEGA het beste beschrijven als loopbaanbegeleider, maar dan met volledige trajecten naar werk.

Het werkgebied strekt zich uit over Overijssel en delen van Gelderland, Drenthe en Flevoland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deventer. Daarnaast is er een trajectlocatie in Zwolle.

[EEGA Plus valt onder EEGA Groep. De EEGA Groep richt zich op mens en werk, vanuit de visie dat ieder mens recht heeft op volledige participatie in de maatschappij.]
Meten is weten .

EEGA PLUS had de wens om meer inzicht te krijgen in de KPI’s die voor hen belangrijk zijn, maar ook om andere belanghebbende betrokken te houden. 

Wij hebben een maatwerk dashboard gebouwd met koppelingen tussen relevante datasets. Het dashboard moest zowel functioneel als elegante ogen. Door een vlotte samenwerking met PixePanters -het bedrijf dat verantwoordelijk was voor het ontwerp hebben we een prachtig Dashboard kunnen ontwikkelen.

Expertises.
nl_NLDutch