GRASZODEN ONLINE

Portefeuille

Beschrijving

Een webapplicatie die volledig op maat is gemaakt met hierin de mogelijkheid percelen, tractoren, machines en personeel te plannen en taken toe te wijzen. Met een kostenbesparing tot gevolg. 

 

Meer Informatie

Het bedrijf Kweekbedrijf Loeffen is al meer dan 25 jaar leverancier van graszoden voor particulier en bedrijf, Graszoden-online is hier onderdeel van en marktleider in de Nederlandse markt. Door slimme en innovatieve digitale producten realiseert het bedrijf een efficiënte bedrijfsvoering en kunnen ze tegen zeer scherpe prijzen leveren, de kwaliteit van de graszoden staan daarbij centraal. 

vraag Kweekbedrijf Loeffen beheert en onderhoud meerdere percelen verdeeld over de mooie vlakten van Limburg. Gedurende de herfst, winter en lente worden de percelen goed verzorgd zodat deze klaar zijn voor de oogst en verkoop. Om het proces van onderhoud tot oogst te optimaliseren zocht Graszoden-Online naar een oplossing om taken toe te wijzen en planningen te maken voor de werknemers. Zowel het personeel op kantoor als het personeel in het ‘veld’ moeten door middel van de webapplicatie de percelen kunnen beheren en onderhouden.

oplossing Naast het beheren van percelen waren er een aantal andere variabelen die van groot belang waren binnen de webapplicatie: het beheren van tractoren, machines en personeel.  Om het overzicht te bewaren en de gebruiksvriendelijkheid van de webapplicatie te verhogen is er een kaart integratie gemaakt met Google Maps. Deze integratie zorgt ervoor dat er per perceel taken kunnen worden toegewezen en is er een totaal overzicht om alle activiteiten terug te zien. Er is voor een webapplicatie gekozen om de applicatie toegankelijk te maken op zowel mobiel als app. Hierdoor kan het personeel op kantoor efficiënt op de desktop werken en kan het personeel in het veld de webapplicatie gemakkelijk benaderen via de mobiel.

resultaat Een webapplicatie die volledig op maat is gemaakt met hierin de mogelijkheid percelen, tractoren, machines en personeel te plannen en taken toe te wijzen. Met een kostenbesparing als gevolg.

 
Portefeuille- details

Neem contact met ons op voor een quickscan of adviesgesprek over jullie kans

nl_NLDutch